Sisältöön sitemap
bg

Aamiaistilaisuus Tampereella 2.12.

Tositarinoita strategiatyöstä

Tule nauttimaan aamiainen, jolta strategia selviää hengissä. Kuulet kahvin kera konkreettisia tarinoita vaikuttavasta strategiatyöstä kotimaisissa kasvuyrityksissä sekä arkista strategiapuhetta ilman ohutta yläpilveä ja hopealuoteja. Saat tukea ja työkaluja yleisiin strategiatyöhön liittyviin haasteisiin ja pätevän vastauksen jokaiseen kysymykseesi. Jaossa on oppeja, joita on kertynyt yli viidenkymmenen vuoden ja satojen organisaatioiden myötä. Avaamme aihetta lukuisten esimerkkien kautta, joista monet löytyvät myös kirjastamme. Kuulet esimerkiksi:

  • Mitä opimme kotimaisten kasvuyritysten strategiatyöstä?
  • Milloin strategiatyö on vaikuttavaa?
  • Miten muut ovat varmistaneet strategian toteutumisen?

Tavoitteena on pitää tilaisuus rentona ja aihe läheisenä. Varaamme runsaasti aikaa keskustelulle, ja annamme kysymysten ohjata etenemistä. Samalla sinulla on tilaisuus verkostoitua kasvokkain ja hakea omaksesi Pelastetaan strategia! Pöytälaatikosta päivittäiseksi työkaveriksi -kirja, jossa esitellään selkeä nelivaiheinen malli strategiatyön läpivientiin ja avataan parhaat vinkit systemaattisen toteutuksen ja vaikuttavan johtamisen tueksi. Kanssasi ovat Mika Sutinen ja Antti Haapakorva.

Tapahtuman kesto on 8.00-9.30 (Huom! Muuttunut aikataulu). Tapahtuma järjestetään Crazy Townin tiloissa osoitteessa Rautatienkatu 21 B, 5. kerros, 30100 Tampere.

Reittiohje 🔗

Ilmoittaudu mukaan

Muut paikkakunnat

thumb
Aamiaistilaisuus — ti 02.11 09:00
Pelastetaan strategia Joensuussa 2021
thumb
Aamiaistilaisuus — ti 23.11 08:30
Pelastetaan strategia Jyväskylässä