Sisältöön sitemap
bg

Kehitä strategiatyötä yhdessä muiden kasvuyritysten kanssa

liity pelastuspartioon!

Yritykset eivät koskaan ole valmiita. Sama pätee strategiatyöhön: aina on tilaa kehittymiselle. Ja se, jos mikä, tekee tästäkin lajista loppumattoman kiinnostavan!

Pelastuspartioon liittymällä viet omaa strategiatyötäsi eteenpäin ja saat ympärillesi strategiatyöstä innostuneen yhteisön, jonka kanssa sparrailla ajatuksiasi. Kyseessä on jo 1 900 hengen avoin Facebook-ryhmä, jossa keskustellaan aktiivisesti strategiasta.

content-image

MENOSSA MUKANA

content-img

Kasvuryhmä

Kasvuryhmä on 10 – 1 000 miljoonaa euroa vaihtavien yritysten yhteisö, jossa jäsenet auttavat toisiaan kasvamaan maailmaa muuttaviksi menestystarinoiksi. Yhteisön toiminta perustuu kokemusten jakamiseen, pyyteettömään auttamiseen ja positiiviseen energiaan!

content-img

Alma Talent

Me Alma Talentilla ajattelemme, että työelämä ei ole jana vaan jatkuvista valinnoista koostuva mahdollisuuksien kartasto. Polkua voi edetä moneen eri suuntaan ja todennäköisin reitti lienee se, jota ei osaa ennalta edes nähdä. Sinä päätät, mitä kohti kuljet, me autamme näkemään mahdollisuudet. Aloita kanssamme matka seuraavalle tasolle.

content-img

Talentree

Talentree on liiketoimintamuotoilun keinoin asiakkaidensa toimintaa tukeva asiantuntijayritys, jonka intohimona on auttaa toisia yrityksiä kasvamaan. Toimintamme ytimessä ymmärrys ihmisestä, liiketoiminnasta ja teknologiasta lyövät kättä. Vahva moniosaajatiimimme auttaa asiakkaitamme luomaan tositarinoita kasvusta.

liity pelastuspartion viestiketjuun

Tilaamalla pelastuspartion uutiskirjeen saat:

  • käyttöösi strategisen henkilöstötutkimuksen, joka kertoo, miten henkilöstönne kokee strategiatyönne ja miten yrityksenne pärjää suhteessa muihin.
  • tiedon uusista artikkeleista, joissa kasvuyritysten johtajat avaavat näkemyksiään strategiatyöstä.
  • ensimmäisten joukossa tiedon Pelastuspartion ajankohtaisista tapahtumista.
content-image

tilaa uutiskirje