Sisältöön sitemap
bg

Strategia- & tietoturva-aamiainen Joensuussa 6.10.

Tositarinoita strategiatyöstä ja kyberturvallisuudesta

Tule nauttimaan aamiainen, jolla paneudutaan vaikuttavaan strategiatyöhön ja kyberturvallisuuden tilannekuvaan tässä ajassa. Kuulet kahvin kera konkreettisia esimerkkejä vaikuttavasta strategiatyöstä ja opit, mitkä ovat tärkeimmät toimenpiteet liiketoiminnan jatkuvuuden varmistamiseksi tietoturvan näkökulmasta. Saat tukea ja työkaluja yleisiin strategiatyöhön ja tietoturvaan liittyviin haasteisiin ja pätevän vastauksen jokaiseen kysymykseesi. Kuulet esimerkiksi:

  • Mitä opimme kotimaisten kasvuyritysten strategiatyöstä?
  • Milloin strategiatyö on vaikuttavaa?
  • Miten muut ovat varmistaneet strategian toteutumisen?
  • Mihin suuntaan kyberrikollisuus kehittyy?
  • Mitkä ovat tärkeimmät toimenpiteet kyberhyökkäysten ehkäisemiseksi?
  • Mistä tietoturvan kehittäminen kannattaa aloittaa?

Kanssasi aamiaisella ovat Talentree Oy:n varatoimitusjohtaja Olli Paavola ja liiketoimintajohtaja Santeri Siltala. Tavoitteena on pitää tilaisuus rentona ja aiheet läheisinä. Samalla sinulla on oiva tilaisuus napata luettavaksesi Pelastetaan strategia! Pöytälaatikosta päivittäiseksi työkaveriksi -kirja, jossa esitellään selkeä nelivaiheinen malli strategiatyön läpivientiin ja avataan parhaat vinkit systemaattisen toteutuksen ja vaikuttavan johtamisen tueksi.

Tapahtuma on valitettavasti peruttu. Jos haluat pallotella ajatuksiasi strategiatyöstä, ole yhteydessä Anttiin antti.haapakorva@talentree.fi tai 044 056 7444.

Muut paikkakunnat

thumb
Aamiaistilaisuus — ti 23.11 08:30
Pelastetaan strategia Jyväskylässä
thumb
Aamiaistilaisuus — pe 04.11 07:30
Strategia NYT! -aamiaisseminaari Kuopiossa
thumb
Aamiaistilaisuus — to 08.09 07:30
Pelastetaan strategia Kajaanissa