Sisältöön sitemap
bg

Strategia NYT! -aamiaisseminaari Kuopiossa 4.11.

Tositarinoita strategiatyöstä ja kyberturvallisuudesta

Tule nauttimaan aamiainen, jolla paneudutaan vaikuttavaan strategiatyöhön ja kyberturvallisuuden tilannekuvaan tässä ajassa. Kuulet kahvin kera konkreettisia esimerkkejä vaikuttavasta strategiatyöstä ja opit, mitkä ovat tärkeimmät toimenpiteet liiketoiminnan jatkuvuuden varmistamiseksi tietoturvan näkökulmasta. Saat tukea ja työkaluja yleisiin strategiatyöhön ja tietoturvaan liittyviin haasteisiin.

Päivitetty sisältö: Strategia NYT!

Huom! Tapahtumaa on laajennettu, ja sitä voi seurata myös etäyhteydellä. Näet 3.10. julkaistun tapahtumasisällön alta. Voit osallistua vain aamun ensimmäisiin puheenvuoroihin tai nauttia koko kattauksen, jossa paneudutaan strategiaan myös vastuullisuuden ja kestävän digitaalisuuden näkökulmista. Lämpimästi tervetuloa!

7.30 Aamun avaus, kahvit ja aamupala 

7.45 Vaikuttavan strategiatyön salat, Antti Haapakorva

Miten johtaa strategiaa tässä ajassa? Miten varmistaa sen toteutuminen? Talentree Oy:n toimitusjohtaja Antti Haapakorva jakaa kokemuksensa ja oppinsa kotimaisten kasvuyritysten strategiatyöstä. Saat työkaluja yleisiin strategiatyöhön liittyviin haasteisiin ja vinkkejä aidosti vaikuttavaan strategiatyöhön.

8.15 Tietoturvaisku, Santeri Siltala

Miten tieto- ja digitaalinen ympäristömme on muuttunut? Mitkä ovat tärkeimmät toimenpiteet liiketoiminnan jatkuvuuden varmistamiseksi tietoturvan näkökulmasta? Puheenvuorossa Talentree Oy:n ohjelmistoliiketoiminnan johtajan Santeri Siltalan kanssa paneudutaan tietoturvan saloihin ja kyberturvallisuuden tilannekuvaan tässä ajassa.

9.00 Mitä strategiassa kannattaa huomioida NYT? -paneelikeskustelu, Antti Haapakorva  

Maailman murros haastaa yrityksiä ketterään strategiatyöhön, jossa ollaan sekä muutoskyvykkäitä että muutosnopeita. Lisäksi yrityksen tulee olla megatrendien suhteen kaukonäköinen ja pohtia strategisesti, mitä esimerkiksi vastuullisuuus ja digitaalisuus tarkoittavat meille. Liiketoiminnan kasvun tulee olla tänä päivänä monella tapaa kestävä ja siihen johtajat tarvitsevat työkaluja. Paneelikeskustelussa tuodaan näkökulmia yritysten kestävän kasvun johtamiseen ja strategiatyöhön muuttuvassa maailmassa. Paneelikeskustelun juontajana toimii Antti Haapakorva. Keskustelun osallistujat julkaistaan myöhemmin.

9.45 Kohti kestävämpää kasvua, case-esimerkit

Juuri päättyneeseen Strategia NYT! -valmennusohjelmaan osallistuneet Ravistamo Oy ja Fennogate Oy kertovat omasta matkastaan vastuullisuuden ja kestävän digitaalisuuden kehittämisen parissa. Valmennusohjelman tavoitteena oli uudistaa yrityksen strategia vastaamaan kestävän kasvun ja teknologisen murroksen vaateita sekä kehittää osaamista johtaa näitä megatrendejä osaksi liiketoimintaa.

10.15 Strategia NYT! -valmennusohjelman tulokset, Antti Huuskonen

Strategia NYT! -valmennusohjelman projektipäällikkö ja Talentree Oy:n liiketoimintakonsultti Antti Huuskonen päättää päivän ja kertoo, millaisia tuloksia valmennusohjelman avulla saatiin aikaan osallistuneissa yrityksissä. Kuulet myös, millaisia kestävään kasvuun liittyviä hankkeita tai projekteja alueella on alkamassa.

10.30 Ohjelma ja etäyhteys päättyvät

Läsnäosallistujana voit napata mukaasi Pelastetaan strategia! Pöytälaatikosta päivittäiseksi työkaveriksi -kirjan, jossa esitellään selkeä nelivaiheinen malli strategiatyön läpivientiin ja avataan parhaat vinkit systemaattisen toteutuksen ja vaikuttavan johtamisen tueksi. 

Tapahtuma on maksuton. Paikka: KPY Novapolis CoWork (Microkatu 1M, 70150 Kuopio).

 

Ilmoittaudu mukaan

  • Hidden

Muut paikkakunnat

thumb
Aamiaistilaisuus — to 06.10 07:30
Pelastetaan strategia Joensuussa
thumb
Aamiaistilaisuus — ti 23.11 08:30
Pelastetaan strategia Jyväskylässä
thumb
Aamiaistilaisuus — to 08.09 07:30
Pelastetaan strategia Kajaanissa